Landelijke LIO-dag 2020

De Landelijke LIO-dag MVT 2020 vindt plaats op maandag 30 maart op de Uithof in Utrecht. We verwelkomen jullie met koffie/thee tussen 10.30 en 11.00 en starten aansluitend met de keynote. We verwachten de dag te sluiten rond half vijf.

Nieuws [11 februari 2020]

Hierbij de mailing die we op 11 februari alle geregistreerde studenten hebben toegestuurd:

Registreer je!

De inschrijvingen voor de maillijst zijn nu echt aan het binnenkomen maar we zijn er nog niet… Ben je student en wil je deelnemen? Registreer je hier voor de maillijst zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle praktische zaken.

Keynote

De keynote zal dit jaar verzorgd worden door Sebastiaan Dönszelmann. Je kan er hier alles over lezen.

LIO inspiratieprijs MVT 2020

Heb jij een les gegeven waar je heel erg trots op was? Materiaal ontwikkeld waar je complimenten voor kreeg? Had je van een spelletje in de les een bijzonder positieve reactie van leerlingen? Dien je idee dan in (voor 11 maart) en maak kans op de LIO Inspiratieprijs 2020! Lees hier alles over de prijs en dien in!

Afmelden

Mocht je je geregistreerd hebben en toch niet kunnen komen, laat het ons dan even weten (zie contactgegevens onderaan) en geef het ook door aan je vakdidacticus.

Jouw gegevens

Als je je geregistreerd hebt worden je gegevens enkel gebruikt voor het organiseren van de Landelijke LIO-dag MVT 2020. Dit houdt in dat je enkele mails van ons zal krijgen en dat we na de dag (en het sturen van een mail met een oproep voor evaluatie) je data zullen wissen. Mocht je intussen je gegevens willen inkijken of wijzigen, aarzel niet om ons te contacteren.

Vragen en contact

Voor vragen over de centrale organisatie kan je altijd contact opnemen met Tessa Mearns (t.l.mearns@iclon.leidenuniv.nl) en Bert Le Bruyn (b.s.w.lebruyn@uu.nl).