Landelijke LIO-dag 2020

De Landelijke LIO-dag MVT 2020 zou plaatsgevonden hebben op maandag 30 maart op de Uithof in Utrecht. In lijn met de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd hebben we echter besloten de dag niet door te laten gaan.

Nieuws

Landelijke LIO-dag en het Coronavirus

De organisatie volgt de adviezen van het kabinet op en kan dan ook niet anders dan de Landelijke LIO-dag afgelasten. Wij vinden dit heel spijtig voor alle studenten, vakdidactici en medewerkers die zich volop hebben ingezet in de voorbereidingen van de dag.

Op dit moment zien we niet goed hoe we dit academiejaar deze dag nog zouden kunnen organiseren. Inzetten op de korte termijn ligt niet voor de hand omdat we niet kunnen voorzien hoelang de maatregelen van kracht zullen zijn. Eind juni zou een optie zijn omdat de kans reëel is dat de problemen met het coronavirus dan voorbij zijn en dat er dan ook voldoende lokalen beschikbaar zijn. Dit is echter ook het moment dat scripties moeten afgewerkt worden.

De LIO Inspiratieprijs

Indiening blijft mogelijk tot zondag 15 maart. Door het vervallen van de LIO-dag is ons voorstel om de verkiezing uit te stellen (deze zou op de LIO-dag plaatsvinden op basis van een live stemming) en de inzendingen van dit jaar mee te nemen voor de Landelijke LIO-dag van volgend jaar. Wij hopen dat dit een redelijke oplossing is voor de deelnemers.

Inschrijving gesloten!

Omdat de dag is afgelast hebben we ook de inschrijving gesloten.

Hierbij de mailings die we alle geregistreerde studenten hebben toegestuurd:

Keynote

De keynote zou dit jaar verzorgd worden door Sebastiaan Dönszelmann. Je kan er hier alles over lezen.

Programma

Een overzicht van alle voorzien workshops vind je hier. Samen met de keynote zouden zij het inhoudelijke deel van het programma gevormd hebben:

10.30-11.00: Registratie met koffie/thee

11.00-12.15: Keynote door Sebastiaan Dönszelmann

12.15-13.15: Lunch op eigen initiatief

13.15-14.30: Workshopronde 1

14.30-14.45: Pauze

14.45-16.00: Workshopronde 2

16.00-16.30: Aankondiging winnaar LIO Inspiratieprijs en plenaire afsluiting

Afmelden

Mocht je je geregistreerd hebben en toch niet kunnen komen, laat het ons dan even weten (zie contactgegevens onderaan) en geef het ook door aan je vakdidacticus.

Jouw gegevens

Als je je geregistreerd hebt worden je gegevens enkel gebruikt voor het organiseren van de Landelijke LIO-dag MVT 2020. Dit houdt in dat je enkele mails van ons zal krijgen en dat we na de dag (en het sturen van een mail met een oproep voor evaluatie) je data zullen wissen. Mocht je intussen je gegevens willen inkijken of wijzigen, aarzel niet om ons te contacteren.

Vragen en contact

Voor vragen over de centrale organisatie kan je altijd contact opnemen met Tessa Mearns (t.l.mearns@iclon.leidenuniv.nl) en Bert Le Bruyn (b.s.w.lebruyn@uu.nl).