Geen categorie

Visietekst Meesterschapsteam voor Curriculum.nu

Het Meesterschapsteam heeft vanuit haar expertise op het gebied van onderzoek een visie ontwikkeld over taalonderwijs die aansluit op de maatschappelijke werkelijkheid van vandaag en die is gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen in het onderzoek naar taalverwerving en taalonderwijs. Bij de ontwikkeling van de visie zijn op uitgebreide schaal docenten, vakdidactici en onderzoekers geraadpleegd, en de doelstelling van het team is om te komen tot een gezamenlijke uitvoering van de inzichten.

Onze visie hebben we uitgewerkt tot een handreiking en ter ondersteuning aangeboden aan het ontwikkelteam Engels/MVT van Curriculum.nu. De volledige tekst kan je hier downloaden.

Een reactie to “Visietekst Meesterschapsteam voor Curriculum.nu”